Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

VI HAR LEKT FOTOSHOOT

VI HAR LEKT FOTOSHOOT

Fotoshoot_1 Fotoshoot_2 Fotoshoot_3Denne gangen var det ikke i anledning bloggen, men noe helt annet! Jeg plasserte meg selv bak kamera igjen, og han der samboeren fikk være modell. Mine to beste venner ble selvklart med; gode gamle speilrefleksen og det nyeste medlemmet av familien, lille Sony.Dette er bare en sniktitt, men klarer dere å gjette hva vi har tatt bilder av? Livet som krølltoppHar du lyst å vite mer? Følg bloggen min på Bloglovin' så får du alle oppdateringer.


BEATS BY DRE

BEATS BY DRE


BILDORAMA!

BILDORAMA!