Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

HOLIDAY THROWBACK

HOLIDAY THROWBACK

Barelona_1 Barelona_2 Barelona_3 Barelona_4Jeg har hjemmeferie – og det for første gang på mange år. Siden vi var på Roskilde festival i fjor og frem til nå har jeg fått reise utrolig mye mer enn tidligere, så en drøy uke her i Bergen er noe jeg nyter til det fulleste. Man kan heller ikke klage over at temperaturen hoppet opp til langt over godkjent disse dagene. Det ser ut som at forrige blogginnlegg hjalp?Da jeg tørket saltvannet av kamera mitt i dag fant jeg en haug med bilder og filmer fra Barcelona-turen i september i fjor. Jeg kom jo hjem til en helomvending på jobben etter den turen, så å drive med noe redigering var ikke akkurat en prioritet på den tiden. Dermed har det gått i glemmeboken, rett og slett. Så her sitter jeg og storkoser meg med undervannsfilmer og det jeg påstår er "triks", men hvor jeg egentlig ser ut som en skilpadde som rygger. Lurer på om jeg ikke skulle tatt å redigert meg en liten videosnutt fra turen..?Livet som krølltopp


IKKE GOD PÅ FERIE

IKKE GOD PÅ FERIE


SAVNET: SOMMER

SAVNET: SOMMER