Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

IKKE GOD PÅ FERIE

IKKE GOD PÅ FERIE

Ferie_1Jeg har ferie og det føles rart, det er ikke noe jeg er flink til. Her er en sommerliste:Hva skal du gjøre i sommer?Jeg ble nærmest tvunget ut i ferie, så planen er å slappe av og nyte alle dagene for meg selv.Hvor lenge har du fri?9 dager.Hva har du virkelig lyst til å bruke tiden på?Treffe vennene mine igjen, jeg er flink til å være opptatt sånn ellers.Hva tror du du egentlig kommer til å bruke den på?Catche opp med internett og gå turer i fjellet.Hva ser du mest fram til?Jeg hører snakk om grilling, pool-party og Crossfit.Hva kan gå feil?Hvis jeg gror fast foran skjermen og en uke plutselig er over.Hvem kommer du til å henge mest med?Kjæresten min, kommer ikke unna ham.Hva kommer du til å bruke mest penger på?Treningsklær. (Check!)Kommer du til å bli brun?Med solfaktor 20 hver dag i Bergen tviler jeg på det.Hva vil du si til ditt ferie-jeg?Hver dag trenger ikke å være en fest.Hva kommer du til å spise?Massevis av egg. Jeg liker det nå.Hva kommer du til å drikke?Tran.Hva kommer til å gjøre sommeren ekstra bra?Hvis jeg løfter littegrann tyngre og løper littegrann fortere.Hva er du bekymret for?Butikken min, alltid.Hva blir ekstra spesielt akkurat denne sommeren?At kjæresten har fått seg jobb, så det er liksom bare meg her.Hvordan vil du huske sommeren, når den er over?Jeg vil huske disse ni dagene som om de var en hel sommer alene. Listen kommer herfra, takk for lånet.Livet som krølltopp


STEP INTO MY OFFICE

STEP INTO MY OFFICE


HOLIDAY THROWBACK

HOLIDAY THROWBACK