Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

STEP INTO MY OFFICE

STEP INTO MY OFFICE

Et helt år har jeg bodd i denne leiligheten, allikevel er det ikke mange timene jeg har tilbragt på "kontoret". Når jeg jobber sitter jeg alltid på kjøkkenet, pulten har heller blitt et samlested for diverse rot enn noe annet. I tillegg sitter naboen alltid og glor inn vinduet vårt, så det er passe kleint.Foruten det å skaffe gardiner, tenkte jeg å dele litt hva jeg har gjort i sommer som har ført til at jeg har tilbragt flere timer på kontoret enn noen gang tidligere.Office_11. Pulten er ikke et lagringsområde. Her skal man kun ha det som brukes i arbeidet, f.eks. en Mac, lampe og iPhone. Som dere ser har alt fått sin egen stand, det er ikke snakk om å ligge å slenge.Office_42. Musikk. Vi bor mange mennsker i ett hus, så å fyre opp med rave daglig er ikke veldig populært. Jeg har derfor skaffet meg en trådløs mini-høyttaler, som også redder meg på ferie. Nå som Apple Music har kommet har jeg hatt konstant lyd på, jeg er forelsket i den tjenesten allerede.Office_23. Gi kontoret personlighet. Noen ganger skulle jeg ønske at alt var helt enkelt, hvitt og modernistisk, men det er bare ikke meg. Det må være ryddig, ja, men ikke kjedelig. Jeg har en sånn deilig matte som skal beskytte pulten, som også fungerer som musematte, og under den en liten samling av postkort fra da vi var i Barcelona i fjor sommer.Office_34. En ekstra skjerm kan være fantastisk! Når samboeren pakket ned sin stasjonære gaming-PC var jeg ikke sen om å spørre etter skjermen. Drømmen er selvfølgelig en iMac 5K, men inntil da får dette klare seg.Office_55. Kunstverk. Som grafisk designer er det ingenting som er mer skummelt enn det tomme hvite papiret som stirrer på deg, så hvorfor skulle veggen vært noe annerledes? Jeg har endelig fått meg et king size bilde med en Mister som våker over meg hele tiden. Passer perfekt til min crazy stil.Sånn ser det altså ut der jeg sitter å skriver til dere, mitt lille område hvor jeg går meg vill på internett og drømmer meg helt bort. Har du lyst å lese mer; følg meg på Bloglovin'.Livet som krølltopp


HAKUNA MATATA-FERIE

HAKUNA MATATA-FERIE


IKKE GOD PÅ FERIE

IKKE GOD PÅ FERIE