Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

HAKUNA MATATA-FERIE

HAKUNA MATATA-FERIE

Feriedag_4 Feriedag_5Mine ni dager er over og jeg skal endelig tilbake på jobb i dag! Herlighet så jeg gleder meg. Jeg skjønner litt poenget med ferie nå, det er snakk om å slappe av, ta livet som det faller seg og bare hakuna matata. Som jeg skrev ønsket jeg å tilbringe ferien med venner jeg sjelden ser, og såpass har jeg klart. I tillegg har jeg fått trent en god del og løpt mine første fem kilometer på noen år – og da klarte jeg til og med å slite ut samboeren.Den siste feriedagen ble tilbragt i solfylte, men iskalde, Bergen by med en av mine barndomsvenninner. Vi lekte i parken og drakk søt Starbucks-kaffe etter en god runde shopping. Nå bør resten av sommeren by på masse solskinn slik at jeg bare får smilende Bergensere på besøk i butikken min.Livet som krølltopp


MY SUNDAY MORNING

MY SUNDAY MORNING


STEP INTO MY OFFICE

STEP INTO MY OFFICE