Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

MY SUNDAY MORNING

MY SUNDAY MORNING

Sunday_typo_1Sunday-morningSunday_1Det var snakk om en morgenstund med gull i munn, søndag morgen hos oss må jo være definisjonen av dette, mener jeg. Jeg elsker søndager og synes livet bare er fint på disse dagene. Enten man tilbringer den i sofaen med sine beste venner på Netflix, får gjort unna husarbeid eller tar seg en ekstra lang fjelltur. Det er fint at alle gjør sin greie, er i en slags dvalemodus for seg selv, og at det er stille over alt. I alle fall inntil man drar på søndagsbesøk til familien...Selv planlegger jeg å ta Sindre med på en treningsøkt han (og jeg) egentlig ikke liker bare for å komme litt utav komfortsonen. Når det gjelder trening så har jeg det alltid mest gøy når det er en økt jeg gruer meg til, da er det kun én vei utav det.Hvordan ser din søndag ut?Sunday_2Hvis du skal lese blogger hele dagen, følg meg på Bloglovin'.   Livet som krølltopp


MARCO POLO

MARCO POLO


HAKUNA MATATA-FERIE

HAKUNA MATATA-FERIE