Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SOMMERMINNER

SOMMERMINNER

DSC05430.jpgIngen grunn til bekymring, det kommer ingen deilige sydenbilder her! Sommeren er langt fra over, men jeg har vært tilbake på jobb i en uke nå og føler disse bildene ble tatt for flere måneder siden.Jeg bruker dagene til vanlige ting igjen; handler middag på Rema og tar paraplyen med over alt. I helgen får jeg besøk av en av søstrene, og hvis det er én ting vi har til felles så er det gleden over å ta bilder. Fotorama coming up! I mellomtiden kan dere hygge dere med litt feriebilder fra Bergen.DSC05423.jpgDSC05462.jpgDSC05385.jpg SANY0051.jpgDSC05448.jpgDSC05427.jpgDSC05486.jpgLivet som krølltopp


COOKIE MONSTERS

COOKIE MONSTERS


MARCO POLO

MARCO POLO