Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

COOKIE MONSTERS

COOKIE MONSTERS

Cookie_1 Cookie_2Mellombjørn er på besøk denne helgen, og jeg er så heldig at hun disker opp med cookies! Jeg er ikke direkte bakemesteren i huset, men er veldig god på å slikke skjeen etterpå..Vi brukte fredagskvelden til shopping, det er absolutt den beste tiden å handle på om man ikke liker alt for mye folk. Etterpå ble det cookies til nattmat før vi sovnet til en film. Det er jo alltid gøy å våkne klokken halv to og innse at man enda ikke har blåst opp madrassen hun skal sove på, men det er vel klassisk?Siden lørdagen kan tilby massevis av sol blir selvfølgelig fjelltur! Ha en god helg alle sammen!Livet som krølltopp


VÅKENNATT

VÅKENNATT


SOMMERMINNER

SOMMERMINNER