Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

VÅKENNATT

VÅKENNATT

Bergen_sommer_1 Bergen_sommer_2 Bergen_sommer_3 Bergen_sommer_4Jeg pleide å finne glede i å designe. Du vet, man har den tingen man gjør hvor tiden bare forsvinner og man mister seg helt inn i arbeidet? Når jeg ser tilbake på det er det til og med vanskelig å huske hva jeg faktisk designet.Nå finner jeg glede i bildene. En ting er at jeg liker å ta dem, eksperimentere og lære nye ting – men det er mest det å ta vare på minnene. Dyrke dem litt, ikke bare la et bilde være et bilde.Så når natten nekter å komme og ta meg, setter jeg meg ned i en svært u-ergonomisk stilling og blir sittende så lenge timene varer, da er det bare bildene og meg. Jeg sitter helt til det blir lyst ute og de blå timene oransje.Livet som krølltopp


SAMBOEREN

SAMBOEREN


COOKIE MONSTERS

COOKIE MONSTERS