Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SAMBOEREN

SAMBOEREN

Samboeren_front-1.jpg

Ang-Sin.jpgJeg liker august veldig godt. For det første har jeg BURSDAG og jeg elsker bursdager! At jeg fyller tjuefem gjør ingenting, jeg vil bare feeeire i massevis jeg. I tillegg er det skolestart, noe som betyr at jeg får ha det veldig kult på jobb; jeg drar ut og besøker studentene og ønsker dem velkommen til Bergen by.I år kan jeg også feire at jeg fikk en samboer for ett år siden, i dag! Godeste Sindre over her storkoser seg i mitt selskap, jeg er jo den perfekte roomie. Aldri morgengretten, står opp når jeg skal og nesten ikke stressa. Han kan ikke få det bedre enn det? Selv er jeg veldig fornøyd med PlayStation 4, AppleTV og en skrivemaskin som han har bragt til bordet. Samboeren er også god på å ta med bacon hjem, jeg liker bacon.Neida, nok tull. En liten notis for å markere dagen er bare noe som må til. Ha en strålende lørdag alle sammen.Livet som krølltopp


SEKSTENÅRSDAG

SEKSTENÅRSDAG


VÅKENNATT

VÅKENNATT