Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

TANTE

TANTE

IMG_9864Etter familiebesøk forrige helg kom jeg hjem med to små i bagasjen; Rocky & Gemma. Jeg har vært Tante Angela i en hel uke nå, vi leker, går tur og bruker relativt mye tid til å bare sitte og se ut vinduet. Jeg skal innrømme at det er beroligende, ja nesten som meditasjon. Lenge har jeg ønsket meg hund; både rase, kjønn og navn er allerede bestemt – og når alle sier at det er mer jobb enn man tror, så har de rett.Rocky er ikke så glad i å ta bilde, han synes faktisk kamera er litt skummelt samtidig som at favoritthobbyen er å ligge stille. Det blir en dårlig fotokombo. Gemma derimot, hun blir helt vill i knickersen bare man sukker litt høyt, DA er det tid for å leke. Med en valp og en voksen kan det bli litt mye, men fy søren så hyggelig det er med dyr i hus! En ny avgjørelse er tatt: Jeg starter med bare én hund jeg.Livet som krølltopp


FEMOGTJUE

FEMOGTJUE


SEKSTENÅRSDAG

SEKSTENÅRSDAG