Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SLUSH QUEEN

SLUSH QUEEN

DSC06734DSC06727 DSC06746Skolestart er offisiell og de siste to ukene har jeg vært ute i felten. Vi gjorde det som Humac i fjor og gjentok suksessen i år: Back to School 2015! Det har vært sinnsykt gøy, klissete, vått og deilig varmt. Jeg har lekt slushdronning og virkelig storkost meg.Nå som jeg har en lørdagsblogg kan jeg også meddele at tante Angela faktisk skal være tante denne helgen. Sist var jeg barnevakt på to små hunder, i dag kommer ekte mennesker som blir mitt ansvar i et døgn. Jeg har kjøpt snop og tegneblokk for å være forberedt. Voksenpoeng?God lørdag! Ta deg en slush og følg meg på Bloglovin' om du vil vite hvordan dette kommer til å gå.Livet som krølltopp


PARKERING FORBUDT

PARKERING FORBUDT


FEMOGTJUE

FEMOGTJUE