Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

PARKERING FORBUDT

PARKERING FORBUDT

ParkeringNei, vet dere hva? Nå måtte jeg inn på min egen blogg for å sjekke hvordan den egentlig så ut! Bloggerdronning og det faktiske Livet som Krølltopp er ikke noe som alltid går helt perfekt sammen.Krølltoppen er nemlig på Norgesturné for tiden og er usikker på om august måned egentlig skjedde? Vennligst kom med bilder noen, alle vet jo at "pics or it didn't happen!" Livet har kjørt fra meg i hundreogti kilometer i timen, jeg prøver å henge med på rulleskøyter etter panseret.Parkering_2De første to ukene var jeg som sagt ute på stands og arrangerte skolestartkampanje for hele Bergen by sine nyinnflyttede. Etter en kort og hektisk uke tilbake i butikken dro vi på festival hele gjengen! Min arbeidsgiver arrangerte en festival for sine nesten 300 ansatte, og det synes jeg at vi alle skal klappe to ganger for! Jeg landet på Flesland men snudde i sikkerhetskontrollen – Ålesund stod for tur. Lange arbeidsdager er vel den eneste jeg kan si om den turen. Jeg har fått kost meg i en annen butikk og brukt pausene til å klage på servicenivået i Ålesund på Twitter.Etter en flytur hvor jeg må ha blitt dopet ned; jeg sovnet før vi tok av og våknet da vi landet, var jeg endelig hjemme igjen i den fineste byen av de alle. Denne helgen klemmer jeg inn alle jeg kjenner før det blir tur til Trondheim, Årdal og Oslo og så stikker jeg til Italia den 20! Herregud, for et liv – og jeg elsker det så hardt.Livet som krølltopp

VIDEO: COCOON


SLUSH QUEEN

SLUSH QUEEN