Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

VIDEO: COCOON

I det siste har jeg fått tilbake skapergleden, den som har vært på "Missing-plakat" i omtrent tre år. Jeg har fått muligheten til å lage litt saker for Eplehuset, denne gangen ble det video. Se den over her.Produktet kjøpte jeg dagen det kom inn på lager. Det er perfekt for oss med OCD og en nødvendighet for alle uten. Innlegget er ikke sponset, jeg elsker min Cocoon, men det skal vel nevnes at jeg jobber i butikken som selger dem.Hva synes du om filmsnutten?Livet som krølltopp


DON'T GET MAD - GET RAD

DON'T GET MAD - GET RAD


PARKERING FORBUDT

PARKERING FORBUDT