Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

DON'T GET MAD - GET RAD

DON'T GET MAD - GET RAD

IMG_7570_2Konkurranser innenfor sport er ikke min sterkeste side. Jeg driter litt i det og er aldri den som vinner uansett. Allikevel har jeg klart å melde meg på Color Me Rad-løpet her i Bergen i helgen som kommer. Når man først skal gjøre noe slikt, hvorfor ikke la det være noe morsomt? Etter at jeg så videoer fra løpene var det helt tydelig at dette er perfekt for meg! At jeg i tillegg har klart å lure med meg både søster og samboer, gjør at dette bare blir enda mer spennende. Vi går ikke for gull, men satser på at vi har en fargerik lørdag i vente.Ønsk oss lykke til!IMG_7577 IMG_7586Og du; don't get mad, get RAD og følg med på Bloglovin'.Livet som krølltopp


SOMMER KOMMER

SOMMER KOMMER

VIDEO: COCOON