Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SOMMER KOMMER

SOMMER KOMMER

Sommer_1Fremdeles rosa i håret etter Color Me Rad.Sommer_2Piazza NavonaDa folkens, er det min tur til å ha sommerferie! Jeg elsker å reise, Sindre og jeg startet året med nyttårsfeiring i London og tilbragte påsken i Berlin. På begge disse turene har det vært så kaldt at vi sa det skulle bli et solfylt sted neste gang. Så her er vi i Roma, Italia!Jeg har tatt med verdens største femtentommer av en Mac på denne ferien. En ting jeg elsker å gjøre er å blogge, så hvorfor skal jeg ikke få lov til å bruke noe av ferien min foran skjermen?Planen er en aldri så liten rundtur; Vi har startet i Roma, drar senere ned til Napoli for å besøke Pompeii før det blir weekend i Venezia og vi avslutter i Roma igjen. Oh my snap så klar jeg er! Og dere får bli med, bare følg meg her på Bloglovin' og du vil oppdateres når det skjer noe bra.Livet som krølltopp


BIGGER BADDER RADDER

BIGGER BADDER RADDER


DON'T GET MAD - GET RAD

DON'T GET MAD - GET RAD