Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

GONDOLA GONDOLA!

GONDOLA GONDOLA!

Venezia_1Her er det ingen veier og alle båter må under små broer som denne.Venezia_3En folksom by hvor man hører det samme ordet uansett hvor man snur seg; "Gondola gondola!"Venezia_4Den største bransjen må uansett være selfiesticken.Venezia_2Rushtid i gondol-land.Venezia er vesentlig kaldere enn Roma. Der vi søkte skygger for alt det var verdt og fikk gnagsår mellom de svette lårene i 27 grader, har vi nå tatt på både sokker og genser. Det vipper fremdeles mellom 18 og 20 grader, så selv om Siri mener det er kaldt ute, så tar jeg på sommerantrekket, jeg gjør det.Da vi ankom togstasjonen og gikk ut til en verden hvor veier ikke eksisterer, men er erstattet med vann, ble vi helt utslått av synet!  Ja, man har jo hørt at det er sånn og kanskje til og med sett et bilde eller to på internett, men dette var noe helt annet enn forventet. Venezia er som å være i en fornøyelsespark, det finnes ingen kjøretøy eller sykler eller segways her. Selv om solen måtte skinne litt ute ved havet, så er det høye bygninger og tynne gater som nekter å slippe den inn.Det er bare turister her. Restaurantene stenger når cruise-skipene kommer med enda flere turister fordi det kan du bare drite i at folk vil ha noe med å gjøre. De orker rett og slett ikke å servere alle disse menneskene, så mange tar en siesta i et par timer. Ellers er det ikke så veldig mye å ta seg til her. Man spankulerer, spiser gelato og tiramisu eller tar seg en alt for liten kopp med kaffe.Sånn, nå har du opplevd Venezia du også, jeg har fremdeles noen dager igjen.Livet som krølltopp


CANAL GRANDE

CANAL GRANDE


POSTKORT

POSTKORT