Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

MISS BRIGHTSIDE

MISS BRIGHTSIDE

DSC08649 DSC08655 Collage_1Jeg begynner snart å bli kvalm av meg selv, ferien som var har gjort meg så megablid og superpositiv. Jeg er vel som regel glad og smilende tenker dere, men jeg er jo mennesker jeg også og har dårlige dager akkurat som alle andre.Se på verden så vakker den er! Jeg brukte lørdagen på kafé med venninne, vi sitter med koppene våre og ser ut på regnet som aldri stopper. "Vi må embrace the rain!", sier jeg og drar frem solbrillene fra vesken. Vi vandret hjem uten paraply, ble helt kliss klass og gjorde et tappert forsøk på å tenne i peisen.Hva fikk deg til å smile i helgen?Livet som krølltopp


LANSERINGSDAG

LANSERINGSDAG


VENI, VIDI, VICI

VENI, VIDI, VICI