Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

LANSERINGSDAG

LANSERINGSDAG

Lansering_1På lanseringsdagen slumrer man ikke mer enn 1 gang, selv om klokken er null-fem something. Jeg står litt for lenge i dusjen og lager alt for tynn kaffe, men det går helt fint. Rekker bussen med to minutt margin og deilig Beyoncé på øret. Antall arbeidstimer som er lagt inn i dette er ufattelig, ikke bare fra meg men hele teamet.På jobben har jeg fans. Fans som både stiller opp klokken syv om morgenen og på bilde. De virkelig elsker disse produktene og jeg får gleden av å introduser dem til de. Det er så flott.Om jeg skal være helt ærlig så kom det en liten tåre. Jeg føler meg som verdens heldigste, og som en kunde sa til meg i dag; "Det her er jo ikke en jobb". Vi har fått en plass i historien, det rører meg. Eller kanskje jeg bare var sliten, hvem vet?Livet som krølltopp


MIN VENN OLE

MIN VENN OLE


MISS BRIGHTSIDE

MISS BRIGHTSIDE