Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

MIN VENN OLE

MIN VENN OLE

67297E65-D115-4CA8-B89F-E4711605203A-0.jpg

Hei alle sammen! Her flyr dagene, nei vent litt, ukene forbi og jeg har virkelig fått landa etter ferien. Det føles som at det var hundre år siden vi besøkte Italia. Heldigvis tok jeg med en liten suvenir hjem, også kjent som min nye venn Ole. Han var så stor at han rommet halve kofferten, bokstavelig talt. Bra for meg at jeg ikke hadde mer enn tre antrekk med på turen så han fikk plass.Vi svinger egentlig bare innom for å si god helg – for nå skal vi i bursdagsbesøk.Livet som krølltopp

LAG DISSE CUPCAKENE TIL HALLOWEEN


LANSERINGSDAG

LANSERINGSDAG