Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

LAG DISSE CUPCAKENE TIL HALLOWEEN

http://youtu.be/Fi3OhBIn2eoHvis du skal bake noe digg til kveldens Halooween-feiring så kan du stoppe letingen her, jeg har planen klar. I denne videoen får du oppskriften på Black Velvet Halloween Cupcakes. Ikke nok med det; den bakes av Krølltopp Mini utkledd som Pikachu!Amanda her representerer en av mine søstre i Familien Krølltopp og har en megakul blogg hvor hun av og til disker opp med en film eller to. Sjekk ut bloggen I Run Riot her, og tagg cupcakene med #runriotcupcake om du ender opp med å lage dem. Selv gleder jeg meg som en unge til i kveld er er veldig pro-halloweenfeiring i Norge.Happy Halloween!


CONFESSIONS OF A CROSSFITER

CONFESSIONS OF A CROSSFITER


MIN VENN OLE

MIN VENN OLE