Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

CONFESSIONS OF A CROSSFITER

CONFESSIONS OF A CROSSFITER

Tilgi meg, jeg har syndet. Det er fredag kveld og jeg skulle akkuratt kommet ut av dusjen etter en god økt med Crossfit nå. Istedet sitter jeg her med et stort glass øl, smågodt og ostepopen som tyter ut ørene på meg. Jeg gikk ikke på trening i dag. Jeg dro ikke på trening denne uken faktisk. Og hvorfor?IMG_0372Det har vært en så alminnelig uke som overhode mulig. Hvis livet er A4, så er denne uken malen. Jeg har jobbet helt vanlig arbeidsmengde til helt vanlige tider. Adam har bragt meg sunn og god middag hver dag, og agendaen har vært helt tom. Med våte drømmer om svette timer i boxen sitter jeg her på fredagskvelden og har ikke vært utenfor leiligheten på fem dager.Samtidig leser jeg artikkel opp og artikkel ned om hvordan man skal komme seg ut i høstmørket. Hva man skal gjøre for å unngå å synke dypt ned i sofaen med et maraton av min nye favorittserie Hæsjtagg og det er følgende:

  • Sov nok. (Check! Åtte timer eller mer er ny standard her i huset.)
  • Ha gode morgenrutiner. (Check! Stor frokost og begeistring i en kopp hver eneste dag.)
  • Logg av. (Check! Slår av internett kl. 21 hver kveld.)
  • Ha en treningsplan nedskrevet. (Check!)
  • Ta på kult treningstøy. (Check!)
  • Bestem deg for å gjennomføre. (Det må jo være her det svikter, alle andre faktorer er på plass.)
Det her er mine confessions.

Når andre kommer med treningstips sier kompisen "Please, hun driver med crossfit" og folk backer off. Når jeg må huke av på aktivtetsnivå velger jeg alltid middels aktiv, eller mer. Når budmannen bringer iMacs svarer jeg at jeg fint kan løfte dem selv og er sterkere enn jeg ser ut – men det i alle fall sant.Crossfit, jeg håper du kan tilgi meg, så skal jeg komme meg tilbake i neste uke. Jeg lover.

LET'S BE GAME CHANGERS

LAG DISSE CUPCAKENE TIL HALLOWEEN