Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

LET'S BE GAME CHANGERS

Som alle dere fem lesere jeg har sikkert har merket – hei mamma, pappa, søstrene og beste – så har jeg ikke vært så aktiv her på bloggen i det siste. Grunnen til det er at jeg har jobbet mer med "meg selv" og min kreativitet. Hvis du tenker at dette er "blærh" akkuratt nå, så stopp å lese her.På jobben har vi noe vi kaller lederutvikling, og det tar jeg veldig seriøst samtidig som jeg storkoser meg med opplegget. Det handler om hvordan jeg som leder på best mulig måte kan forbli en faktisk leder, og ikke være en administrativ person som sitter på kontoret hele dagen. Det er dette jeg har brukt tiden min på, å utvikle meg selv som leder i stedet for å skrive for dere. Sorry. not sorry.

Jeg har vært misfornøyd.

Siden påsken egentlig har jeg vært demotivert, sliten og stresset. Det har ikke vært så gøy å dra på jobb hver eneste dag. Treningen har bare vart i små perioder og utenom at vi dro på ferie så tilbringer jeg ikke mye kvalitetstid med kjæresten min heller.Sakte, men sikkert har jeg jobbet meg frem mot gode rutiner i hverdagen. Små ting som kan gjøre dagene litt bedre. Jeg skrev litt om det i går; å sove nok, spise mye og god mat, være fysisk aktiv og ikke minst logge av.De siste dagene har internett klikket helt på grunn av et utrolig menneske som heter Essena O'Neill. Hun er definitivt mitt nye forbilde sammen med Else Kåss Furuseth. O'Neill har startet et prosjekt hun kaller "Let's be game changers" og det skal vi være. Hun tar opp emner som hvordan sosiale media kontrollerer alt vi gjør, likestilling, bærekraftig utvikling og ikke minst hva VI skal gjøre for å endre alt dette. Jeg blir så inspirert! Hennes video "Why I think social media sucks" er verdt å se, før du tar en titt på nettsiden hennes og får en buzz etter å forandre verden selv.https://vimeo.com/144201237

Er jeg kul nok?

Jeg har lenge følt på presset om å være kul nok på bloggen. Bildene skal være hvite og fine, man skal poste delikat interiør og sunne oppskrifter, gjerne med noen inspirerende quotes. Jeg har jo tatt det hele med en stor bøsse salt, men allikevel har jeg ikke fulgt mine egne idéer. I stedet for å skrive det jeg selv vil og for min egen del, har jeg tenkt "Aah, er dette bildet fint nok?" "Ikke skriv for lange tekster" eller "Synes noen dette faktisk er morsomt å lese?"Vet du, jeg driter i det! Fra nå av så skriver jeg det jeg vil, fordi jeg vil og skal legge ut ting jeg designer. Ja, jeg mener det faktisk. Om det blir sporadisk og to innlegg rett etter hverandre har ingenting å si. Livet er ikke så perfekt og planlagt, og når man har mistet kreativiteten helt så gjelder det å dra ut i verden å ta den tilbake. Det er det jeg skal gjøre, og jeg skal bruke den til å skape noe. Håper dere vil være med å forandre verden istedet for å dokumente hvor perfekt den er!- Angela


FOMO ER EKTE

FOMO ER EKTE


CONFESSIONS OF A CROSSFITER

CONFESSIONS OF A CROSSFITER