Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

FOMO ER EKTE

FOMO ER EKTE

Her er en utfordring til dere: Logg av hver kveld klokken 21 resten av 2015.

Bloggeren Supermarie startet denne utfordringen via Snapchat fordi man er så alt for opptatt av hva som skjer rundt oss. FOMO* er ekte. Da deltagelsen ble så stor tok hun saken videre til Facebook og jeg oppfordrer dere alle til å delta! Selv har jeg gjort dette hele denne uken, og jeg er frelst. Først tenkte jeg; "Herregud hvordan skal jeg klare å ikke lese blogger på kveldstid?" før jeg bitchslappet meg selv i fjeset og innså at man fint klarer seg i én til to timer uten internett om dagen, come on!

Fomo_1

Ting jeg gjør etter klokken 21Sover. Jeg har kjent etter i kroppen og enkelte dager bare gått å lagt meg. Prøv å stille på jobb etter nesten ni timer søvn, da skal det ikke stå på verken energinivå eller humør, det lover jeg deg.Rydder. Det er alltid rotete. Jeg er en av de mest organiserte menneskene jeg selv vet om, jeg har kontroll på absolutt alt og leiligheten er veldig ryddig. Liksom. I realiteten så blir det fort mye rot i et hvert hjem. Når jeg slår av internett bruker jeg heller en halvtime på å rydde opp etter dagen som gikk og kan våkne til en god start i morgen.Leser. Jeg er ingen lesehest, allikevel abonnerer jeg på flere magasin som jeg aldri klarer å "catche up" på. Bøker kan du nesten drite i at jeg leser ferdig, selv om jeg elsker å ha bøker i hjemmet mitt. Denne uken har jeg lest et kapittel før jeg legger meg og det er svært beroligende. Med litt dempet belysning i tillegg føler jeg meg nesten som et voksent menneske.Idémyldrer. Å sitte sammen med kjæresten med hvert vårt blanke ark bare for å tegne, skissere eller diskutere idéer – kan du se for deg en bedre måte å bruke kvelden sammen på?Skriver. Dagbok var noe jeg startet med allerede som åtteåring, og har drevet sporadisk med siden. I noen måneder nå har jeg skrevet nesten hver dag. Jeg elsker å skrive, og en dagbok er nyttig på så utrolig mange områder. Prøv det selv!

Tør du å ta utfordringen? Tør du å bruke litt tid med bare deg selv?

- Angela *FOMO = Fear of missing out.Livet som krølltopp


SØKNAD OM STATSBORGERSKAP

SØKNAD OM STATSBORGERSKAP

LET'S BE GAME CHANGERS