Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

VELG BORT TIDSKLEMMA

VELG BORT TIDSKLEMMA

DSC08933

Jeg har blitt veldig OBS på hvordan jeg bruker tiden min.

Ta det øyeblikket her som et eksempel; jeg har akkurat vært i møte, det har jeg fast annenhver uke, og da pleier jeg å sette meg ned å jobbe etterpå. Så jobber jeg i en ca. fem timer før jeg drar til jobb og har min vanlige 8-timers vakt. Dette er en rutine som gjøres hver gang jeg skal ha senvakt, og de sene ukene jobber jeg plutselig i alt for mange timer i forhold til det jeg skal.Det er selvfølgelig bra at man liker jobben så godt at man kan gjøre det til en hver tid, men man bør begrense seg selv. Så denne formiddagen skal jeg i stedet bruke til å lage deilig lunsj, slik at jeg har god mat både på jobben, og ikke ankommer på tom mage som jeg pleier.

Bolledate.

I går var vi uten både vann og strøm, og i dag uten vann. Når det uansett ikke var levbart her hjemme – hallo ingen toalett! – så tok vi oss et stevnemøte, kjæresten og jeg. Det ble andre boller enn å sitte hjemme med NetFlix, badum-tssh. Igjen et resultat av hvordan man velger å bruke tiden, hvis vi føler at vi aldri ser hverandre så er det på tide å "get our priorities straight".DSC08931DSC08926Håper dere der ute også klarer å nyte høsten og slappe litt av med de menneskene dere liker. Ha en strålende dag!- AngelaLivet som krølltopp


HVA GJØR LIVET PERFEKT?

HVA GJØR LIVET PERFEKT?


SØKNAD OM STATSBORGERSKAP

SØKNAD OM STATSBORGERSKAP