Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

HVA GJØR LIVET PERFEKT?

HVA GJØR LIVET PERFEKT?

Vi strever hver dag etter å være sunne, aktive og spise det som er godt for oss.

Vi skal ha nok søvn, ingen tilsatt sukker eller salt og vi går gjennom økonomien for å ha kontroll. Store planer legges for fremtiden; det er snart jul, bilen er på verksted og en skikkelig blender er sårt ønsket så pengene flyr fort ut av vinduet.Perfekte-liv_2

Endelig er den her – lønningsdag!

Kjæresten kommer hjem med et stort glis rundt munnen. Han har kjøpt take away sushi med seg hjem fra jobb og jeg begynner å glise like mye. Jeg ser han har flere poser, den ene fra Gamestop er litt for stor til å bare inneholde Fallout 4. Han åpner den og jeg kan skimte det nye Skylanders-spillet i en diger eske! Mitt favorittspill.Etter snart en uke uten vann og strøm ser ikke leiligheten ut. Selv om jeg har vært hjemme i flere timer allerede har jeg ikke tatt hånd om verken oppvask eller annet husarbeid. Jeg har derimot tilbragt flere timer i mørket med TV2 Sumo slått på. At den siste posen inneholder chips, Cola og sjokolade er vel ikke så mye mer å gjøre med enn å bare hive innpå? Ja, nå roper faktisk sushien her. Lenge leve det perfekte gode liv.

God helg!

- AngelaLivet som krølltopp


ER DU EN FOTOHOLIC?

ER DU EN FOTOHOLIC?


VELG BORT TIDSKLEMMA

VELG BORT TIDSKLEMMA