Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

ER DU EN FOTOHOLIC?

ER DU EN FOTOHOLIC?

Tar du bilder HVER dag?

Det var noen som stilte meg dette spørsmålet for en stund siden, og jeg svarte med et åpenbart ja. Selvfølgelig tok jeg bilder hver dag! Jeg er hun som alltid har med kamera og alltid tar bildene, men sjelden er med på dem. Ta for eksempel i min egen bursdag; mine kollegaer hadde laget kake til meg og hun ene sa "Jeg må ta bilde av kaken" hvor en annen kollega svarte med at det var jo jeg som kom, jeg kom til å ta bilde uansett. Uvitende om denne samtalen stilte jeg opp og fikk servert kake, det første jeg utbrøt var "Åh, jeg ta bilde!"

Hvorfor denne besettelsen av å dokumentere alt?

Jeg har alltid dokumentert hele livet mitt; dagbok begynte jeg med da jeg var åtte år og har holdt på siden. I tillegg begynte jeg å føre kalender tilbake i 2000, da var jeg 10 år, så hvor mye spennende jeg hadde på agendaen vet jeg ikke. Jeg brukte, og bruker fremdeles, kalenderen til å loggføre hva jeg har gjort i tillegg til det som kommer. Da føler jeg at jeg har kontroll og enkelt kan se tilbake. Det er nok derfor jeg også liker å ta bilder av alt, og det er så sinnsykt mye rart dere.Jeg tar bilde av min kollega sin banan:Banan_1Eller snegler jeg møter på min vei:SneglLogoen til crossfitsenteret, med meg subtilt i bakgrunnen:Crossfit_1Og andre ting jeg finner interessant, som dette brannslukningsapparatet i skogen eller en hel pose M&M's tømt utover bakken:Brann-Mnm_1

Jeg pleide å være dronningen av sosial media.

Plutselig stod jeg der en dag, på stand på BI og studentene sa; "Legg det ut på storyen vår da!" Jeg skjønte ikke hva de snakket om, hvordan story?! Hva er dette for et konsept og hvorfor har jeg ikke fulgt med i timen? Det fikk meg til å føle meg som en gammel dame som måtte bli vist hvordan Snapchat fungerer, og de rundt meg ble like sjokkert over at jeg ikke hadde stålkontroll lenger.Det er greit nå, for jeg har innsett at disse bildene er ikke noe jeg tar for å dele på Snapchat eller legge ut på Instagram, jeg tar de for min egen del. Jeg bruker de ikke til noe som helst, men de er der og jeg husker godt den dagen jeg fant et brannslukningsapparat i skogen eller Andreas sin banan liggende på bakrommet. Jeg gjør det for hverdagsminnene.Hei, jeg heter Angela og jeg er en fotoholic. Er det noen flere der ute som er like besatt som meg?– AngelaLivet som krølltopp


MILDT SAGT

MILDT SAGT


HVA GJØR LIVET PERFEKT?

HVA GJØR LIVET PERFEKT?