Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

MILDT SAGT

MILDT SAGT

Gabrielle_1

Dette er livet, mildt sagt!Jeg er hjemme fra Gabrielle konsert på Verftet. Herregud! For en dame, for en musikk. Adrenalinet pumper fremdeles gjennom blodet og jeg er helt svett. Det stinker av hendene mine av en eller annen grunn, jeg løp hjem og det er frost på bakken. Klokken er jo ikke mer enn elleve, så at man lett kan få med seg en konsert på torsdagskvelden og allikevel litt nattesøvn er ikke gale. Det her er ikke noe Hunger Games midnattspremiere nei. (Som jeg forøvrig var på tidligere i uken).Det er det her som er å leve. Jeg er så klisjé, men etter en Gabrielle-konsert er det lov å være det. Det suser i ørene og jeg håper det roer seg til jeg skal sove. At hun avsluttet med min favorittsang hjalp ikke på tinitus-situasjonen, men jeg elsket det for det. Bergenspop. Hjerte!Gabrielle_2Krøllene tar helt av nå.– AngelaLivet som krølltopp


AUDREY SAID IT

AUDREY SAID IT


ER DU EN FOTOHOLIC?

ER DU EN FOTOHOLIC?