Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

THE BEST CAMERA

THE BEST CAMERA

Alesund_1
Is the one that's with you!

"Jeg gidder ikke å ta med kamera denne gangen, jeg skal jo bare telle varer i to dager uansett. Ikke noe spennende å fotografere."Med den tanken snører jeg sekken og flyr til Ålesund igjen. Jeg har ikke kommet lengre enn på flybussen når jeg angrer! Ålesund er en fantastisk vakker by, iPhonen kommer kjapt opp av lomma og jeg nyter de 45 minuttene turen tar. Her er mitt angrefjes:Alesund_2Selv om jeg er på tur for å telle varer, som ikke er den mest spennende oppgaven i verden, blir jeg veldig inspirert av å reise. Bare det å dra hjemmefra og gjøre noe jeg ikke gjør til vanlig gjør at idéene kommer som perler på en snor.Jeg har ikke skrevet så mye i det siste, i alle fall ikke for dere, men jeg har omtrent en million ting jeg har lyst å gjøre i butikken min, jeg må bare ta en uke om gangen. Skrivergleden og energien legger jeg ned i de ukentlige rapportene jeg sender til teamet.Alesund_3 Alesund_4Et lite reisebrev skal dere i alle fall få. Her er f.eks. et bilde som illustrerer at det ikke var mulighet for å bruke toalettet på kjøpesenteret på en søndag. Kjenner du meg så vet du at det ikke er noe jeg overlever, så jeg Googlet de nærmeste restauranter og fant ut at McDonald's åpnet om 10 minutter! Jeg løp ut i snøen, kjøpte meg en kaffe (bonus) og fikk gjort arbeidet mitt.Her er mitt fornøyde fjes:Alesund_5Jeg møtte også denne hjerteknuseren, Baloo. Reisen hjem brukte jeg til å gjøre research på hunder, i år SKAL jeg ha en selv.Alesund_6

Takk for turen!

Alesund_7- Angela

Livet som krølltopp 


HONK MY OWN HORN

HONK MY OWN HORN


DET BESTE NYTTÅRSFORSETTET

DET BESTE NYTTÅRSFORSETTET