Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

HONK MY OWN HORN

HONK MY OWN HORN

Honk_2

 

Jeg elsker å slappe av.

Og jeg elsker junk food. Etter en måned med snopefri frem til 21. desember gikk jeg dermed helt amokk! Romjulen er jo basert på mat, det er greit nok, men jeg har latt det fortsette halvveis inn i januar. Du vet når du har SYV tohundregrams-sjokoladeplater, og spiser dem på mindre enn en uke. Eller du kan huske de siste to gangene du spiste McDonald's mat, fordi det er innenfor den samme uken! Herlighet. På tide med en stopp tenkte jeg.Honk_7

Men det er så vanskelig!

På søndag planla jeg hvilke dager og når klokken jeg skulle trene i uken som kom. Det var bare å gjennomføre, ingen unntak. Den første dagen med trening kom og jeg var helt utslitt. I dårlig humør, etter en lang arbeidsdag og iskald la jeg meg under 2 dyner før jeg satte på en film og fikk i meg en hel pose med smågodt. Konge start, ikke sant?Neste dag ville jeg prøve igjen, men hadde en del ærend å gjøre først. Med totalkaos i trafikken på grunn av snø ( <3 ) så tok dette ca. 4 timer i stedet for 2, og jeg var klar for å kaste inn håndkleet. Jeg hadde egentlig gitt opp og planla å bli hjemme da jeg forestilte meg to følelser:

  1. Følelsen av å bli hjemme, pakke seg inn i et teppe og sette på Star Wars.
  2. Følelsen av å ta en varm dusj etter en beinhard treningsøkt, pakke seg inn i et teppe og sette på Star Wars.

Gjett om den andre vant?! Jeg ble overrasket selv. Kastet i meg en skål med havre før tightsen var på og jeg plutselig stod inne på crossfitsenteret og løftet vekter. For en gledens dag!

Honk_5

 

Dermed var jeg i gang igjen.

Jeg er ikke fan av "resolutioners", noe som var grunnen til at jeg ventet til mars med å melde meg inn på et crossfitsenter. Det er snart to år siden nå. Jeg unngår å klikke på linker som frister med slanketips eller fantastiske før og etter-bilder. Det som fikk meg i gang var å kjenne etter på kroppen. Å høre på hvordan den faktisk har det, og når kroppen din skriker "Are you trying to kill me?!" så er det på tide å la svetten få sprute litt, uansett hvor lang arbeidsdagen føles.Honk_3Bildene er fra fjelltur på lørdag, å ikke kalle en 2.5 timers tur i direkte oppoverbakke når det er snø for trening blir for gale!  Watch-en min var fornøyd i alle fall og sa jeg hadde en "Perfect Week!" Jeg fikk et klapp på skulderen og tenker å fortsette suksessen denne uken også.Hva gjør dere denne uken?

–AngelaLivet som krølltopp


DEN SISTE SOM FULLFØRER

DEN SISTE SOM FULLFØRER


THE BEST CAMERA

THE BEST CAMERA