Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

DEN SISTE SOM FULLFØRER

DEN SISTE SOM FULLFØRER

Box_1

 

Crossfit: The only sport where the loudest cheers are for the last to finish.

Jeg har meldt meg på Crossfit Open! Jeg kommer til å være den siste som fullfører mer enn én gang, men jeg skal fullføre. Jeg kommer til å stresse, ha problemer med å puste og bli sint, men jeg kommer til å utfordre meg selv. Å holde hodet kaldt mens kroppen er under fysisk press er noe jeg virkelig trenger å trene på, dette er en perfekt anledning. Altså, under en WOD denne uken ble jeg så stresset at jeg klarte å kaste vektstangen i haken på meg selv, med ikke mindre enn 30 kg på... Nå har jeg drevet med Crossfit i 2 år, og når jeg sier "drevet med" så mener jeg for moro og treningens skyld. Jeg er ingen atlet og i alle fall ikke profesjonell, men herregud så gøy det er.

Det er så vidt jeg klarer å huske hvordan ting var da jeg begynte, men noen minner har jeg jo:

Jeg husker at jeg ble helt knocket ut av en 20-minutters basic time og måtte spasere til Åsane terminal for å roe kroppen ned (og i tilfelle jeg måtte spy). Jeg klarte ikke å hoppe opp på en boks eller kaste en wallball. Jeg var konstant sulten og lærte om kosthold og hvordan få energien til å vare. Jeg var dautrøtt og utslitt. Jeg gruet meg veldig til å dra på trening, men tvang meg gjennom det og etter omtrent tre måneder var det ikke så ille allikevel. Jeg ble kjent med nye folk og jeg sluttet å ha vondt i ryggen. Personlige rekorder ble satt mens jeg stilte dumme spørsmål på trening: "Hva er en frontsquat?"Jeg kan fint le av meg selv nå, men det er fremdeles veldig mye jeg ikke klarer. I år driter jeg i det! Å delta på Open er virkelig noe jeg har lyst til, men har fått kalde føtter før. Nå hopper jeg i det med hodet først og håper jeg kommer sterkere ut av det på andre siden om fem uker.1601_CFG_Open_Badge_Rookie_SML


THEY CALL IT PUPPY LOVE

THEY CALL IT PUPPY LOVE


HONK MY OWN HORN

HONK MY OWN HORN