Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

16 POINT 1

16 POINT 1

Open 16.1 publiseres om nøyaktig 5 timer og 23 minutter, jeg prøver å ikke tenke på det.

Akkurat det går ikke så bra. Jeg er supernervøs og føler meg i skikkelig dårlig form. Selv om jeg har blitt sterkere det siste året, så er jeg ikke "i form" slik man gjerne burde før en konkurranse. Det hjelper jo godt når instruktøren også påpeker hvor andpusten du er på trening. Det faktum at buksen min ikke ville lukke seg i dag, gjorde ikke selvtilliten bedre.Open_1.jpgJeg har ingen planer om at dette blir en treningsblogg, men jeg kommer til å skrive om mine opplevelser og tanker rundt Open. Det er første gang jeg deltar og bare det er så utenfor min natur at det må dokumenteres. Hadde jeg for tre år siden møtt meg selv i dag, ville jeg aldri trodd på meg selv om jeg sa at jeg skulle delta på en Crossfit konkurranse.Frykten min rundt å skrive denne "dagboken" er at de andre som henger på Crossfit Åsane også kommer til å lese dette, det er slikt jeg gjerne vil ha meg frabedt. Jeg driter meg nok ut på selve treningene, trenger dere å lese om hva som faktisk skjer inni hodet mitt også? Neida, dere inspirerer meg, skulle ønske jeg var like sterk som dere.Om fem timer lar vi det briste eller bære! Eller på lørdag da, som er da jeg skal gjennomføre økten. Whææ! 


KRØLLTOPPEN SVETTER

KRØLLTOPPEN SVETTER


THEY CALL IT PUPPY LOVE

THEY CALL IT PUPPY LOVE