Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

KRØLLTOPPEN SVETTER

KRØLLTOPPEN SVETTER

Krolltoppen-svetter_1Jeg har lyst å si at dette er den beste i dagen i mitt liv, men samtidig ikke; det sparer jeg enten til bryllupsdagen eller den dagen jeg får meg en hund. Det er i alle fall den beste dagen denne uken, ja kanskje denne måneden. Open 16.1 er gjennomført og jeg elsket det!For å forberede meg gikk jeg for 9 timer søvn i natt, og våknet ikke senere enn klokken fire i panikk om at jeg hadde forsovet meg. Heldigvis sovnet jeg igjen etterpå, noe jeg ikke er flink til når jeg først er våken.

Breakfast for champions

Krolltoppen-svetter_2Vi laget verdens største frokost, så mye at jeg ikke klarte å spise opp alt en gang. Selvfølgelig gjorde jeg lett research på resultene som var lagt ut i går kveld, slik at jeg visste hva jeg kunne forvente av meg selv. Jeg planla å gå for 4 runder og ville satse alt for å klare å gjennomføre dette.Da klokken ble over ni i dag tidlig begynte nervene å bygge seg opp. Jeg prøvde å tenke at det var en vanlig treningsøkt, men måtte spille Beyoncé på høyest mulig volum i bilen på vei til boxen, for å både pumpe meg selv opp og tenke på noe annet.

3-2-1

Nedtellingen startet og jeg gikk for det! Holdt meg kontrollert og jobbet meg gjennom økten. Da det hadde gått 10 minutter hadde jeg tre runder, så fire skulle nå gå. Kanskje fem til og med..?Den siste pullup-en ble gjennomført og klokken pep på 20 minutter. Resultatet ble seks runder, altså 156 repetisjoner. Jeg kunne ikke vært mer overrasket, og jeg er så glad! At jeg meldte meg på Open i år var det beste jeg har gjort for meg selv på lenge.Krolltoppen-svetter_3

Open 16.1:

20 min AMRAP - Scaled

Complete as many rounds and reps as possible in 20 minutes of:25-ft. front rack walking lunge8 burpees25-ft. front rack walking lunge8 jumping chin-over-bar pull-ups

Men lunge 45 lb.Women lunge 35 lb.


9.1 TING DU IKKE VISSTE OM MEG OG TRENING

9.1 TING DU IKKE VISSTE OM MEG OG TRENING


16 POINT 1

16 POINT 1