Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

WARFACE

WARFACE

Warface_1

 

Så, 16.2 var litt verre enn 16.1 spør du meg.

Økten gikk ut på tre øvelser denne gangen; knee raise, single unders og squat clean – og jeg kan ikke huske sist jeg kjørte squat clean. Til oppvarming ville jeg derfor øve på de forskjellige vektene som skulle løftes; 25 kg, 34 kg og 43 kg. Utfordringen her var at da jeg avsluttet oppvarmingen med å øve på å løfte 43, og gikk ut i økten til bare 25, ble jeg så satt ut av hvor lett det var at jeg mistet stangen og begynte å stresse.Det gikk jo bra, men jeg hadde ikke den WIN-følelsen som kom etter forrige gang. Denne gangen måtte jeg gi meg på 8 minutter og resultatet ble 172 repetisjoner. Når jeg tenker meg om så er jeg fornøyd med det, og jeg fikk kjenne på følelsen av at mye ligger bare i hodet.Ang. hodet; her er mitt ofisielle WARFACE:Warface_3Ser du likheten?

Open 16.2:

4 min AMRAP + bonus – Scaled

Beginning on a 4-minute clock, complete as many reps as possible of:25 hanging knee raises50 single-unders15 squat cleans, 95 / 55 lb.

If completed before 4 minutes, add 4 minutes to the clock and proceed to:25 hanging knee raises50 single-unders13 squat cleans, 115 / 75 lb.


FULL KAREN

FULL KAREN


9.1 TING DU IKKE VISSTE OM MEG OG TRENING

9.1 TING DU IKKE VISSTE OM MEG OG TRENING