Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

FULL KAREN

FULL KAREN

Karen_1

 

Noen ganger tror jeg han bare finner han på ting, han der instruktøren.

I dag skulle vi ta en "Full Karen" WOD, noe jeg etter å ha Googlet litt ikke tror at eksisterer. Økten gikk ut på 150 wall balls på tid, delt opp av totalt 75 markløft. Instruktøren var i ekstra godt humør i dag så vi fikk hver sin high five levert med beskjeden om å "gå i kjelleren og ikke klage".

Jeg fikk en heiagjeng

Selv følte jeg meg ikke helt bra i dag, var litt uggen og sånn, men det er ikke slikt man sier høyt på Crossfit Åsane. Det er bare å smile og si ja takk til den high-fiven før man gir alt. Det er tungt og det er helt sinnsykt hardt, men det er også så godt! Jeg tror jeg var den siste som var igjen i dag (?), heiagjengen bygget seg opp rundt meg. Instruktøren talte både repetisjoner gjennomført og sekunder jeg fikk ha pause, mens andre stod og backet meg opp. Når man får sin egen heigagjeng så gir man alt man har – and then some.

Basillusker

At jeg er bitt av basillen er det ingen tvil om, men jeg må si at det er ikke så vanskelig heller. Når han som driver crossfitsenteret elsker det han gjør så mye at kjærligheten bare sprer seg i rommet fra den ene high fiven til den andre, er det bare å henge med. Det blir en tøff tur og man skal langt ned for å komme opp igjen, men hæsjtagg den følelsen når man først kommer seg opp!

WOD:

30 wall ball @ 14 lb

27 deadlift @ 45 kg

30 wall ball @ 14 lb

21 deadlift @ 60 kg

30 wall ball @ 14 lb

15 deadlift @ 60 kg

30 wall ball @ 14 lb

9 deadlift @ 60 kg

30 wall ball @ 14 lb

3 deadlift @ 60 kg

Hei Øystein!Livet som krølltopp


DU KAN PUSTE NÅR DU ER FERDIG

DU KAN PUSTE NÅR DU ER FERDIG


WARFACE

WARFACE