Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

EUROPATURNEEN ER OVER

EUROPATURNEEN ER OVER

Paris_2.jpgJeg reiste ned og buksen passetI bagasjen hjem var det mer på lassetLe Rustique og tiramisuDe hadde også cheese som var blueOst og vin skulle gjøre en finMen nå reiser jeg hjem ikledd en gardinMat og drikke med NutellaJeg er nødt å si "Ciao Bella!"Europaturneen er nå overJeg gjør som bjørnen og går og soverTil Berlin og London har vi reistRoma og Venezia, jeg spiste som et beistSå er jeg veldig god og mettOg reiser hjem til Norge for å gå på diett Livet som krølltopp


SVETT PÅ HOTELLET

SVETT PÅ HOTELLET


DU KAN PUSTE NÅR DU ER FERDIG

DU KAN PUSTE NÅR DU ER FERDIG