Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SVETT PÅ HOTELLET

SVETT PÅ HOTELLET

WOD_1

Når man drar på ferie midt i Open nytter det ikke å bare spise ost og croissant for å holde magemusklene i form.

Under Paristuren gjorde jeg noe jeg aldri hadde trodd om meg selv; brukte noen minutter hver morgen til morgentrim, eller Hotel WOD som jeg liker å kalle det. Vi bodde på et bittelite hotell med akkurat så mye plass som er vist på bildet her, men det stoppet ikke meg fra å få svettet litt.Jeg utnyttet de to kvadratmetrene jeg hadde og kjørte på med øvelser med egen kroppsvekt. I tillegg hadde jeg pakket en treningsstrikk som jeg satte under beina og bant over skuldrene mens jeg tok et par markløft.Hele økten tok meg omtrent 6 og et halvt minutt å gjennomføre, etterpå var det herlig med en massasje-dusj før jeg tok beina fatt og vandret 15 kilometer resten av dagen. Ferieaktiviteter skal det ikke stå på!WOD_2Det jeg likte med denne Hotel WOD-en var følelsen av å komme i gang med dagen, og ikke minst få pumpet opp endorfin-nivået før man tar storbyen med storm. Prøv det selv!Livet som krølltopp


POST 16.4

POST 16.4


EUROPATURNEEN ER OVER

EUROPATURNEEN ER OVER