Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

POST 16.4

POST 16.4

16.4

 

Neida, 16.4, jeg har ikke glemt deg.

Det gikk fint å komme hjem omtrent natt til lørdag for å så kjøre Open neste morgen. Økten kunne by på noen deilige markløft, åh!, etterfulgt av ufyselige wall balls og kalori-roing, som jeg haaaater. Også denne gangen kjørte jeg den skalerte versjonen, som jeg tenkte var ganske lett.Vekten på markløftene var 45 kg, jeg skulle løfte 55 ganger. Det gikk såpass bra at jeg fort kom meg videre til wall balls og banket inn et par "no reps" på en 10 lb ball. Til vanlig bruker jeg 14 lb, så da det ble no rep på bare 10 ble jeg veldig sint. Jeg endret derfor strategien min til å prøve å nå 10 ft-merket, istedet for 9 ft, som var det jeg skulle kaste til – og da gikk det smoothere med en gang. Jeg tror til og med at jeg smilte litt.Til slutt var det 55 kalorier som skulle ros inn, ikke bare hater jeg å ro, men når det ikke går på tid men på antall kalorier blir det plutselig mye hardere. Klokken stoppet på 13 minutter og kaloritelleren på 29.

It's ending

Vi har nå kommet til den siste uken og jeg forventer topp stemning i boxen til helgen. Akkuratt nå er jeg ikke bare syk, men har fått en valp i hus, så trening har ikke blitt prioritert denne påskeuken. Ja, ja, det nok ikke Crossfit Games 2016 på meg, men vi har jo alltids neste år! Livet som krølltopp


SÅ VAR JEG MAMMA

SÅ VAR JEG MAMMA


SVETT PÅ HOTELLET

SVETT PÅ HOTELLET