Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

CROSSFITBLOGGEN

CROSSFITBLOGGEN

Open-16-5_4

Årets siste Open-økt er gjennomført!

16.5 bestod bare av to øvelser, lette vekter var det til og med, men denne tok faktisk knekken på meg. Den var lang og hard hvis det er lov å si og jeg gruet meg veldig til å gjennomføre! 16.5 tok tak i min mentale helse og virkelig satte den på prøve.De beste utøverne i verden ligger rundt 10 minutter for å gjennomføre, så å prøve seg på en tjue-minutters økt tenkte jeg at var greit nok. Kanskje jeg havnet på 25, men det fikk jeg bare tåle. Da jeg endelig la meg ned på gulvet, utslitt og anpusten var klokken bikket 34 minutter! TRETTIFIRE!Nå er vi ferdig med Crossfit Open for i år og jeg må si at jeg har virkelig kost meg! En oppsummering kommer til uken, med litt tanker rundt hvordan det hele har vært. Den siste økten så i alle fall slik ut:

Open 16.5

Scaled

21-18-15-12-9-6-3 reps for time of:

Thrusters @ 20 kg

Burpees over the bar (bar facing)

 Livet som krølltopp


I DID THE OPEN

I DID THE OPEN


SÅ VAR JEG MAMMA

SÅ VAR JEG MAMMA