Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

I DID THE OPEN

I DID THE OPEN

I-did-the-Open_3

Hvis du lurer på om du skal delta på Open, her er mine erfaringer:

Da jeg meldte meg på Open i år var det bare for å utfordre meg selv. Komfortsonen av en sofakrok hadde fått et godt rumpemerke, så jeg måtte prøve noe nytt. Det jeg synes er interessant er hvor fort noe "nytt" kan bli en "rutine".Uken før den første økten ble sluppet hadde jeg så enormt med nerver. Jeg stresset og prøvde å tenke gjennom alle mulige scenario – hva om jeg ikke klarte å løfte vektene? Jeg dro på trening og vi tok gamle Open-økter uten problem, så det er litt rart at jeg gruet meg sånn. Det kan jeg i alle fall si nå som det er over... Fredag morgen kom og jeg SPRATT utav sengen; økten var publisert og jeg skulle kjøre den neste dag.Fredagskvelden brukte jeg på filmen "Fittest on Earth" som handler om Crossfit Games 2015. Jeg ble skikkelig gira, og litt forelska i Sara Sigmundsdottir. Jeg la meg klokken 10 om kvelden, sov i 9 timer, spiste verdens største frokost og ankom boxen sånn en time før første heat skulle kjøres.Krolltoppen-svetter_1Følelsen av å gjennomføre WOD-en med et bedre resultat enn forventet gjorde at jeg hadde lyst på mer. Selv om det ikke gikk så bra neste uke, og jeg var nesten like stressa som den første, så var det gøy! På 16.2 hadde jeg med min egen heiagjeng, og jeg synes jo det er stas å vise frem det jeg nå har drevet med i 2 år.Den tredje økten tok jeg bare noen timer før jeg fløy til Paris, den slo meg helt ut! Det ble nok en positiv overraskelse da jeg kjente på hvor mye kroppen min tålte å komme seg gjennom på en hel dag med all reisingen etterpå. Det gikk fint, selv om jeg var ganske trøtt da vi skulle spise på kvelden.16.4 var kanskje favoritten min! At jeg fikk markløft på 45 kg var midt i blinken for meg, samtidig som jeg fikk slite meg gjennom wallballs og roing: For den ekte Crossfit-følelsen.Avslutningen med thrusters og burpees var faktisk helt forferdelig, som jeg sa etter økten så drepte den meg helt mentalt. Den siste økten gav meg også følelsen av å bare dra på en helt vanlig trening, og da merket jeg hvordan det var blitt en rutine.I-did-the-Open_4Hvis noen leser dette i senere tid og lurer på om de skal delta på Crossfit Open: det er ingenting å lure på! Når alt kommer til alt så handler det om å utfordre seg selv, og det handler om det fantastiske Crossfit-miljøet man er en del av! Jeg føler nesten at jeg er med i en idrettsklubb hvor alle kjenner og støtter hverandre, og må minne meg selv på at det er "bare et vanlig" treningssenter. Samtidig er det ikke det!Men du, delta på Open.Livet som krølltopp


BACK TO REALITY

BACK TO REALITY


CROSSFITBLOGGEN

CROSSFITBLOGGEN