Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

BACK TO REALITY

BACK TO REALITY

Reality_3

Open er ferdig, hva nå?

Jeg skal innrømme at jeg ikke var supermotivert til å komme meg tilbake på trening denne uken. Etter to uker med påskeferie hvor jeg grodde fast i sofaen i 9 av dagene, føltes beina ekstra tunge og dørstokkmila ekstra lang. Allikevel pakket jeg treningsbagen og dro direkte i boxen etter arbeidsdagen var over. Trikset er som kjent å aldri dra hjem, da kommer man seg ikke ut – jeg sliter i alle fall veldig med det.Siden det var så seint på kvelden ble det 90 minutter med egentrening, og overraskende nok så storkoste jeg meg. 

Dette gjorde jeg, video av WOD-en:

 OppvarmingEMOM 5 minHoppetau med single & double undersHvert minutt tok jeg 5 leg raiseEtter det var det diverse tøying. TeknikkSnatch, det liker jeg! 15 og 20 kg Styrke, 4 sett - 2 min pausePullups med strikk, så mange reps som mulig. WOD: AMRAP 16100 m roing10 G2OH200 m roing20 G2OH300 m roing16 G2OH (av 30) 

Ordforklaringer:EMOM - every minute on the minuteAMRAP - as many reps / rounds as possibleG2OH - ground to overhead Livet som krølltopp


ALLE KAN TRENE

ALLE KAN TRENE


I DID THE OPEN

I DID THE OPEN