Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

I COULD DEADLIFT YOU

I COULD DEADLIFT YOU

Markløft_1

Denne uken bestemte jeg meg for å ta ny pers i markløft.

Det er ikke noe man kan planlegge på forhånd, samtidig som jeg visste jeg hadde mer å gå på enn min tidligere rekord. Forrige pers ble tatt en stund før Open, og jeg har kjent at jeg kanskje kunne klare litt mer. Jeg synes at det er tungt å trene etter endt arbeidsdag, spesielt når jeg slutter klokken åtte om kvelden. Da blir det fort leggetid før økten er ferdig.Underveis i oppvarmingen mistet jeg derfor litt troen på at jeg skulle klare det, jeg var jo så sliten. Etterhvert som jeg bygget meg opp så bestemte jeg meg for at pers skulle det bli, om det så bare var en liten en! Min forrige rekord i markløft var 80 kg, så da jeg hoppet opp til 85 var det bare å le egentlig. Du vet når du prøver å løfte en bil, men så rikker den seg ikke? Slik føltes det med 85 kg.Bilde av mitt forsøk på 85 kg:Markløft_3

Uansett hvor sakte du løper så knuser du alle som ligger på sofaen.

Siden jeg hadde bestemt meg, så prøvde jeg heller med 82 kg. Ja, det er en liten økning, men det er fremgang uansett. Sitatet over passer også i denne anledningen, det er faktisk to kilo tyngre enn jeg klarte for noen uker siden. Jeg klarte det i alle fall, og synes det var utrolig gøy!Nok en gang kjenner jeg viktigheten av å bestemme seg og virkelig gå inn for det du vil få til! Man trenger en dose hardt arbeid og tålmodighet, men plutselig er dagen der hvor man klarer de siste tre kiloene, da gjelder det å nyte øyeblikket før man satser på neste mål. Ordbok: Deadlift er det engelske ordet for markløft. Teknikkvideo her.Livet som krølltopp


JOMFRUTUREN

JOMFRUTUREN


ALLE KAN TRENE

ALLE KAN TRENE