Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

JOMFRUTUREN

JOMFRUTUREN

Bilbo-Stoltzen_1

Årets første tur opp Stoltzen er offisielt gjennomført, og det med et ekstra kilo på armen.

Man skal nå ikke undervurdere verdien av trening, jeg slet hardt opp fjellveggen i dag! At jeg ikke har gått Stoltzen siden november var noe jeg kjente godt i både lungene og beina. Bilbo ble med på tur, men jeg bar ham opp siden beina hans er omtrent fem centimeter lange. Han var utrolig flink og gikk selv ned hele Sandviksfjellet uten å nøle.Dette har i bunn og grunn vært en deilig treningsuke! Det å skrive om den har derimot blitt litt for tidkrevende – visste du at en hund tar opp all fritiden din? Haha, jeg elsker å ha hund, men han må også prioriteres over andre ting som for eksempel internett.

Stop whining, the sun is shining

Jeg kjenner at det er så mye enklere å komme seg på trening når dagene er så lyse som nå. At solen skinner når man drar fra jobb klokken fem, og ikke minst at man får se den gå ned etter økten – det gir meg så mye energi! Jeg danser til musikken på jobb, koser meg utendørs med chihuahuaen min eller bruker lørdagen på en god fjelltur.Vi tok ikke tiden på Stoltzen i dag, og godt var det, men målet for denne sommeren er å komme seg under 20 minutter. Rekorden min i fjor var 23:59, så fire minutter forbedring må man jo klare! Jeg har jo blitt helt hekta på å utfordre meg selv, men aldri om du ser meg løpe opp altså!Livet som krølltopp


TEAM 2

TEAM 2


I COULD DEADLIFT YOU

I COULD DEADLIFT YOU