Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

TEAM 2

TEAM 2

Team_2

 

Hvor ofte får man anledningen til å bære en annen person på ryggen?

Når kjørte du den gode, gamle "trillebåren" sist? Hva i alle dager er en duck walk og hvordan gjør man det baklengs? Dette, og mye mer er Crossfit! I dag trente vi det som kalles Team 2, som betyr at to personer jobber sammen i økten. Man får utdelt et sett med øvelser som skal gjennomføres, deretter må man fordele arbeidsmengden. Det er ikke slik at man kjenner hverandre fra før, så man må kommunisere og vite hva som er ens styrker og svakheter.Kanskje ikke man skal dele de 50 wallballene på to, men heller jobbe sammen slik at begge får kjørt seg like hardt og man oppnår så bra resultat som mulig? Jeg tok for eksempel ikke mer enn 3-4 repetisjoner, mens buddyen min kjørte på med 10 eller mer. Jeg klarte det bare ikke, da steppet hun inn og tok over.Team-2_2

Trillebåren

Når man jobber i en Team 2-økt kommer man godt utav komfortsonen. At det forventes at man skal bære hverandre på ryggen uten å engang ha hilst, er ikke noe enhver mann tar for gitt. Da vi kjørte "trillebåren" overrasket jeg meg selv veldig; for hør her nå dere! Kjenner du meg så vet du at jeg er MEGAKILEN på beina. Ingen, da mener jeg ingen, får lov å ta meg under kneet, jeg takler det bare ikke. Så plutselig skal jeg legge anklene mine i noen andres hender mens de kjører meg bortover gulvet, hell no tenker jeg. Men vet du, jeg bare gjorde det – og det gikk bra! Herlighet så rart; dette er noe jeg har "slitt" med så lenge jeg kan huske og plutselig kryper jeg der med en fremmed som styrer meg.Den her Crossfiten får meg til å komme så langt utenfor mitt eget hode at jeg snart må være på en annen planet enn jeg kom fra. Det er så herlig å utfordre seg selv, og å gjøre det så fort at man ikke engang har tid til å tenke seg om. Team 2 for life. <3Hva får deg ut av komfortsonen?Livet som krølltopp


TIGHTSOMETER: NIKE PERFORMANCE MEZZO

TIGHTSOMETER: NIKE PERFORMANCE MEZZO


JOMFRUTUREN

JOMFRUTUREN