Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

WANTSIES

WANTSIES

Wantsies_2.jpg

Wantsies_3

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

De sier at våren er på vei

Selv om det snødde for bare et par dager siden kan russen som popper frem bekrefte at det endelig er vår. Litt freshe farger på nytt treningstøy er alltid inspirerende, her er det jeg drømmer om for tiden. Just do it-windbreakeren må jeg ha, jeg elsker det retro designet satt sammen med typografi på magen!Hvilken er din favoritt?Livet som krølltopp


PROGRESSBAR: LOADING

PROGRESSBAR: LOADING


TIGHTSOMETER: NIKE PERFORMANCE MEZZO

TIGHTSOMETER: NIKE PERFORMANCE MEZZO