Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

PROGRESSBAR: LOADING

PROGRESSBAR: LOADING

2up_1

Når fremgangen stopper...

Er det vanskelig å motivere seg selv. I det siste har jeg lurt på om det er noe poeng med det hele når jeg ikke ser noe fremgang? Selv om jeg føler at jeg trener hardt og spiser sunt, er det ikke umulig at to treningsøkter i uken ikke er nok til de store forandringene lengre. Det var slik før, men det var når jeg akkurat hadde kommer ut av en 23 år lang dvale og begynte å trene for første gang i mitt liv.Jeg merker at jeg ikke "pusher" meg selv på samme måte som tidligere. Jo, jeg gir alt under treningsøktene og prøver stadig nye ting, men det er potensiale der, jeg bare vet det. At jeg fremdeles er den som fullfører sist på Crossfit-timene er ikke så inspirerende etter to år.

I dag starter jeg med noe enkelt

Jeg skal gå Stoltzen igjen, og det blir første gang i år at jeg tar tiden på meg selv. Nå er det på tide å starte, å komme seg ut, det er på tide å få gjort litt. Lårene mine dreper meg fremdeles etter torsdagens beinøkt, så ønsk meg lykke til!2up_2Livet som krølltopp


Superwoman

Superwoman


WANTSIES

WANTSIES