Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

WODDING AGAIN

WODDING AGAIN

Wodding_1

 

15 lange timer har passert

Siden jeg dro tightsen på plass og satte eventyrlysten mot Crossfit Åsane igjen. Klokken var ikke blitt åtte om morgenen en gang, og jeg vet at det ikke er så megatidlig å dra på trening, men for meg var det virkelig en mental sperre! Ikke hjalp det at jeg sovnet halv to i natt.I går kom treneren på besøk på jobben min og lurte på når jeg skulle komme på trening igjen. "Det var et godt spørsmål", svarte jeg uskyldig. Han ba meg komme med et godt svar og inviterte meg på morgenøkten i dag. "Inviterte", ja ikke tro det var mye frivillig. Stresset og trøtt som jeg var i går sa samboeren at jeg bare burde bli hjemme, men jeg vant over tankene og bare dro. Det føltes utrolig godt da jeg i dag tidlig ikke møtte mindre enn tre kollegaer på vei til jobb og kunne si "Neida, jeg skal ikke på jobb nå – jeg skal på trening, jeg!"Wodding_2 

Winning

Utfordringen i det siste har vært at jeg har flyttet så langt vekk fra boxen. I stedet for en liten kjøretur på 10 min, så tar jeg nå bussen i en time for å komme frem. #bompenger Dermed har det blitt et veldig ork å dra ut, men shit så glad jeg er for at jeg kom meg ut i dag. Altså, misforstå meg rett, jeg kan virkelig ikke gå på beina. Alt verker og jeg må legge meg nå, helst for en time siden. Følelsen av å vinne over dørstokkmila og til og med klare seg med mat i femten timer, det er en skikkelig godfølelse det!


Tidying Up

Tidying Up


LØPER LØPSK UTEN CROSSFIT

LØPER LØPSK UTEN CROSSFIT