Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

Tidying Up

Tidying Up

Tidy_1

Hold deg fast, her kommer bilder av rotet mitt!

Den siste måneden har jeg følt meg helt utslitt. Siden vi flyttet inn i en leilighet som var 10 m2 mindre enn den forrige, har energien nærmest tappet seg selv. Skuldrene har vært hevet, treningen nedprioritert for å ikke snakke om de seks timene med søvn hver eneste natt. Jeg vet at mange klarer å leve sånn, men det er ikke meg!Vi pakket jo ut fortere enn vi fikk pakket ned, og hele flytteprosessen gikk i superfart. Når samboeren attpå til har eksamen og vi har en babyhund å oppdra så går dagene. Selv om tingene har vært av ute av esker, så har vi ikke kommet i orden i det hele tatt. Det er så mye ting, jeg føler at jeg ikke får puste her hjemme. Det er ikke bra!

Tidy_2
KonMari

Derfor har jeg nærmest studert boken "The Life-Changing Magic of Tidying Up" av Marie Kondo og bruker helgen til å implementere KonMari-metoden. Til og med det sliter meg ut, og jeg føler jeg har sovet mer enn jeg har ryddet. Du vet når du setter deg i sofaen for en liten pause og våkner opp halvannen time senere av en hund som sier han må ut å tisse? Ja, den følelsen. #2011.Tidy_3

Counting the days

Marie Kondo sier det kan ta inntil et halvt år å få tatt en skikkelig gjennomgang av alt, men sammenlignet med resten av livet så er de seks månedene ingenting. Greien er at man skal rydde én gang, og da har man ryddet for alltid. Jeg trodde jeg hadde stålkontroll på sakene mine ettersom jeg tok en ordentlig opprydning av alt før vi flyttet. Allikevel finner jeg mye jeg ikke trenger å ha lengre, kun ved å bruke KonMari-metoden.–Herregud, det høres ut som jeg skal selge dere denne boken, det skal jeg altså ikke.Da jeg var yngre, type i alderen 7 - 12, så brukte jeg all fritiden min på å rydde. Jeg elsket å sortere ting, ommøblere og vaske og brukte egentlig ikke så mye energi på å dra ut å være med venner. That explains a lot!  At jeg er en ryddig person kan mange si at er sant, men når jeg går gjennom alt nå så ser jeg hvor mye drit som egentlig har vært en del av livet mitt i så mange år.Det jeg ønsker å oppnå, ja jeg tør å bruke ordet håper på at vil skje med denne store opprydningen er litt senkede skuldre og et sted som føles som hjemme igjen. Hver gang jeg har flyttet tidligere har det vært til det bedre, denne gangen har det føltes litt motsatt. Det skal jeg endre på nå.

Edit: 6 måneder senere elsker jeg å bo i en liten leilighet. Les om hvorfor her!

Har du prøvd KonMari-metoden selv? Del gjerne dine erfaringer her!

Livet som krølltopp

DIY SPRAY PAINTED CRACKS

DIY SPRAY PAINTED CRACKS


WODDING AGAIN

WODDING AGAIN