Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

Det bob-bob-bob-bob-bobler inni meg

Det bob-bob-bob-bob-bobler inni meg

1300x1300Jeg har lyst å lage ting igjen!

Etter at jeg var ferdig med en bachelor i grafisk design for, hold deg fast, 4 år siden så ville jeg ikke engang ta i noe grafisk igjen, langt i fra jobbe med det. Min drøm da jeg startet studiene var å jobbe som designer og jeg fikk helt vondt av studievenner som ikke var sikker på om de var så interessert engang. Siden har jeg prøvd å komme meg tilbake, prøvd å finne frem kreativiteten og tvunget meg selv til å lage ting. Det har til tider fungert, men som oftest har det vært skikkelig dårlig. Sånn type; Gjem det i en mappe så langt inne i Macen at ingen kan finne det.Nå er jeg klar til å komme tilbake kjenner jeg. Jeg vet virkelig ikke hva det er som har gjort dette med meg, for her er min livsituasjon slik den er i dag:

  • Jeg sliter med å få nok søvn
  • Valpen min trenger masse oppmerksomhet
  • Crossfiten står svært høyt på prioriteringslisten
  • Jeg har nettopp flyttet og synes det er mye å venne seg til, spesielt at det er så liten plass i leiligheten
  • Det er veldig travelt på jobb
Why now?

Når jeg ser på denne listen så skjønner jeg ikke hvorfor det plutselig NÅ skal være at jeg ønsker å bli en "skaper" igjen, men slik er det nå. Skulle tro jeg hadde det travelt nok som det er? Det er merkelig, en ubeskrivelig følelse egentlig; Det er som om det "bobler" inni meg, jeg har lyst å bruke tiden min på å ta bilder, skriver ned ideer, jeg vil utvikle bloggen og ikke minst lage tingene til hjemmet mitt selv. Hæ? Jeg har til og med internett-shoppet  scrapbooking utstyr til alt for mye penger, for det har jeg alltid hatt lyst å starte med.Jeg vet ikke hva som skjer, hvor det tar meg eller hvor lenge dette varer, men gjett om jeg skal lage ting igjen da?!Følg det som skjer videre på Bloglovin'.Livet som krølltopp


DOG EAT DOG WORLD

DOG EAT DOG WORLD

DIY SPRAY PAINTED CRACKS

DIY SPRAY PAINTED CRACKS