Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

DOG EAT DOG WORLD

DOG EAT DOG WORLD

Dog-eat-dog

Finnes det en bedre måte å kickstarte lørdagen på?

Håper du skal kose deg like mye som Bilbo gjør denne helgen. Utenfor vinduet her stråler solens mens  Watch-en forteller meg at det skal regne i dag. Samme for meg, jeg drar på jobb med varetelling resten av helgen, men jeg skal nå se om jeg ikke får i meg litt Doodles og en episode på Netflix allikevel.Hva skal du ta deg til i dag?Livet som krølltopp


GHOST OF MYSELF

GHOST OF MYSELF


Det bob-bob-bob-bob-bobler inni meg

Det bob-bob-bob-bob-bobler inni meg